elenco Aziende - HOME PAGE -

EUDERMIQUE
< HANTESIS BACK

Behandelingen - haarverzorging - HANTESIS


EUDERMIQUE
behandeling lijn plantaardige stamcellen
   +39 0331 1706328
Download PDF

           product gezien Visits: 92062 tijd

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EUDERMIQUE
behandeling lijn plantaardige stamcellen

bestrijdt haaruitval
Plantaardige stamcellen zijn primitieve cellen niet gespecialiseerd zijn in staat zich voort te planten en te ontwikkelen potentieel voor onbepaalde tijd, transformeren in verschillende andere celtypen meer specifieke, in staat om elk type functie en kan herstellen van elk type weefsel uit te voeren. Deze cellen zijn van epigenetische factoren lijken op menselijke cellen die u in staat om te voeden, toon en revitaliseren van de hoofdhuid en de cellulaire structuur van het haar.

herstructurering eigenschappen van plantaardige stamcellen maken het mogelijk om het leven van de haarfollikel te verlengen en dus vertragen het proces van haaruitval. Door specifieke processen van de cultuur in het laboratorium werden verkregen van plantaardige stamcellen uit een selectie van onrijpe bessen van druiven. Deze, in feite, dan rijpe druiven hebben meer vitaliteit extreem hoog en dus een groter potentieel voor groei. Plantaardige stamcellen, afkomstig van de onrijpe bessen van de druiven, waarbij een belangrijke antioxiderende werking en zijn een grote hulp voor de schadelijke radicalen die veroorzaakt door endogene factoren (stress, roken, slechte voeding,...) en exogene (tegengaan vervuiling, UV-straling,...). Hun effectiviteit wordt gehandhaafd binnen de cosmetische formuleringen die een bewezen anti -aging.

ARNICA SHAMPOO - zoutloos, SLS en SLES
De aanwezigheid van Arginine, versterkende en herstructurering eigenschappen, helpt om beschadigd haar en broos herbouwen. Bovendien is de aanwezigheid van natuurlijke extracten van gember, nootmuskaat en kruidnagel helpt bij het ​​uitvoeren van een tonicum en stimulans, waardoor de perifere microcirculatie in de hoofdhuid en verbetering van de zuurstofvoorziening van het haar. Bevat essentiële oliën van pepermunt en eucalyptus met hoge verfrissend, stimulerend en balsamico staat om u een boost van energie te geven aan het haar broos. De aanwezigheid van etherische olie van Cajeput door het zuiveren van eigenschappen zorgt ervoor dat de huid schoon gunste van de natuurlijke zuurstofvoorziening van de hoofdhuid.
doos : flessen van 100 en 250 ml

ARNICA LOTION
Lotion hulp tegen haaruitval. Bevat natuurlijke extracten van arnica, paprika, Ginseng en Brandnetel in staat om de perifere microcirculatie te bevorderen, het verbeteren van de zuurstofvoorziening van de haarwortel. Deze extracten, in synergie met een complex van aminozuren en vitamine B12, helpen om haar sterkte te verhogen, het bekrachtigen van de hoofdhuid en het bevorderen van een goede oxygenatie.
doos : 8 ml flacons in dozen van 12 stuks of 4 stuks in een doos gecombineerd met ARNICA SHAMPOO 100 ml


Bedrijven

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy